Εναποθήκευση δεδομένων (Preload data)

Μπορούμε να εναποθηκεύσουμε δεδομένα, παρουσιάσεις, καταλόγους προϊόντων ή οποιοδήποτε άλλο διαφημιστικό υλικό επιθυμείτε. Είτε πρόκειται για την παροχή σημαντικών δεδομένων στους πελάτες σας ή απλά για να ενισχύσετε την εταιρική σας προβολή, τα USB Flash Drives που επιλέγετε με εναποθηκευμένα δεδομένα, είναι μια εξαιρετική ιδέα.

Μορφές αρχείων που μπορούν να αποθηκευτούν στα usb:

  • Παρουσιάσεις PowerPoint
  • Κατάλογοι Προϊόντων
  • PDF φυλλάδια
  • Εικόνες
  • Λογισμικό
  • Ιστοσελίδες των εταιρειών
  • Βίντεο

Προστατευμένη περιοχή / Dual Zone

Αν θέλετε να προστατέψετε τα δεδομένα σας από τη διαγραφή από τον εκάστοτε χρήστη, τότε απαιτείται στο διαφημιστικό σας USB να δημιουργήσουμε δύο περιοχές. Όταν εισάγετε το Flash Drive στη θύρα USB, θα εμφανιστούν δύο εικονίδια: το ένα είναι μόνο για ανάγνωση (όπως το CD-ROM) και το άλλο για μια κανονική αφαιρούμενη μονάδα δίσκου (περιοχή του χρήστη).
Υπάρχει η δυνατότητα «του κλειδώματος δεδομένων» στην περιοχή που ο χρήστης αντιλαμβάνεται σαν ένα CD-ROM, ενώ εξακολουθεί να δίνεται στους χρήστες η δυνατότητα να χρησιμοποιούν την μη κλειδωμένη περιοχή του διαφημιστικού USB ως ένα κοινό Flash Drive.

Αυτόματη εκτέλεση (ΑutoRun)

Τα USB Flash Drives μπορούν να υποστηρίξουν μια λειτουργία γνωστή ως «AutoRun» δηλαδή, Αυτόματη Εκτέλεση. Αυτή η δυνατότητα επιτρέπει τα προ-εγκατεστημένα δεδομένα σας, όπως μια παρουσίαση, να ξεκινήσουν αυτόματα όταν ο χρήστης συνδέει το USB Flash Drive σε έναν υπολογιστή. Αν θα θέλατε τα Usb Flash Drives σας, να ακολουθούν τη διαδικασία της Αυτόματης Εκτέλεσης, παρακαλούμε ενημερώστε μας, διότι θα πρέπει να τα διαμορφώσουμε να αναγνωρίζονται ως «τοπικοί δίσκοι» και όχι ως «Αφαιρούμενοι δίσκοι». Η αυτόματη εκτέλεση μπορεί να μην δουλέψει σε όλους τους υπολογιστές, όντας εξαρτώμενη από τις ρυθμίσεις ασφαλείας τους. Η αυτόματη εκτέλεση είναι συμβατή με: Windows 7-11

Volume Label (Ετικέτα με το όνομα της εταιρίας σας)

Το “volume label’ ή αλλιώς η εταιρική ετικέτα είναι το όνομα που εφαρμόζεται ως «υπογραφή» κατά το format (διαμόρφωση) ή δημιουργία του.
Έχουμε τη δυνατότητα να κατασκευάσουμε το όνομα που επιλέξετε να εμφανίζεται έως 11 χαρακτήρες.
Η διαμορφωμένη συσκευή τότε, εμφανίζεται με αυτό το όνομα, όταν συνδεθεί με έναν υπολογιστή.

Μπορείτε να μας στείλετε τα δεδομένα με τους ακόλουθους τρόπους:

  1. E-mail, σε ένα ενιαίο φάκελο Zip. που περιέχει τα δεδομένα στη σειρά που θέλετε να εμφανίζονται.
  2. Με σύνδεσμο (π.χ. με wetransfer) μέσω e-mail εάν τα δεδομένα είναι πολλά MB.

Σε κάθε περίπτωση, τα αρχεία θα πρέπει να μας σταλούν σε ενιαίο Zip φάκελο με τη σειρά που θέλετε να εμφανίζονται όταν αυτά εναποθηκευτούν στα usb.