Οι τεχνικές εκτύπωσης εξαρτώνται από το είδος και το υλικό του προϊόντος. Παρακάτω μπορείτε να δείτε τα χαρακτηριστικά εν συντομία, σε κάθε μία από τις τεχνικές εκτύπωσης.

ΜΕΤΑΞΟΤΥΠΙΑ (Screen printing)

Ιδανική για εκτύπωση από 1 – 4 χρώματα Spot colors (πλακάτα, χωρίς διαβαθμίσεις).Η µεταξοτυπία είναι τεχνική άμεσης εκτύπωσης και η δημιουργία του θέματος εκτύπωσης γίνεται κυρίως, με τη χρήση ενός τελάρου αλουμινίου με κολλημένη σε αυτό μιας καλά τεντωμένης ειδικής γάζας (πλέγμα από ίνες), σπάτουλας και μελάνια μεταξοτυπίας.Κύριο χαρακτηριστικό της είναι το μοναδικό οπτικό αποτέλεσμα που επιτυγχάνει, η αντοχή των μελανιών και η ζωηρότητα των χρωμάτων.

ΧΑΡΑΞΗ ΜΕ ΛΕΪΖΕΡ (Laser engraving)

Ιδανική για λιτά γραμμικά λογότυπα με λίγες λεπτομέρειες και επίπεδες επιφάνειες.
Με τη Χάραξη με λέιζερ το λογότυπο χαράσεται πάνω στο usb. Προϋπόθεση είναι το λογότυπο να μην είναι πολύπλοκο και να είναι σε διανυσματική μορφή για καλύτερο αποτέλεσμα.
Κύριο χαρακτηριστικό της είναι το μοναδικό οπτικό αποτέλεσμα που επιτυγχάνει και η ανθεκτικότητα

ΑΝΑΓΛΥΦΟΤΥΠΙΑ (Embossing)

Ιδανική για εκτύπωση απλών λογοτύπων σε επιφάνεια δερματίνης.
Η Αναγλυφοτυπία είναι τεχνική εκτύπωσης με ασκούμενη πίεση ειδικού καυτού καλουπιού σε επιφάνεια δερματίνης ή δέρματος. Ως αποτέλεσμα αυτής της πίεσης είναι η αποτύπωση του λογοτύπου στην επιφάνεια που ασκήθηκε η πίεση (usb στη συγκεκριμένη περίπτωση).
Είναι ιδανική μέθοδος για εκτύπωση απλών Minimal γραμμικών λογοτύπων.

ΦΩΤΟΕΚΤΥΠΩΣΗ (photo-printing)

Ιδανική για εκτύπωση φωτογραφιών, λογοτύπων με σκιές και ντεγκραντέ.
Η Φωτοεκτύπωση είναι τεχνική προηγμένης ψηφιακής εκτύπωσης με φινίρισμα από ρητίνη πολυουρεθάνης για ανθεκτικότερο αποτέλεσμα.
Είναι ιδανική μέθοδος για εκτύπωση φωτογραφιών ή λογοτύπων που αποτελούνται από διαβαθμίσεις χρωμάτων και σκιές

USB με custom χρώμα Pantone®

Εάν επιθυμείτε το χρώμα του usb σε χρώμα που δεν καλύπτεται από την τυπική χρωματική γκάμα μας (ίσως για να ταιριάζει με τις οδηγίες της επωνυμίας σας), μπορούμε να παράξουμε το προϊόν ακριβώς σε οποιοδήποτε χρώμα Pantone®.
• Για παραγγελίες 250 usb και άνω, είναι διαθέσιμη η υπηρεσία Pantone® Color Match.
• Υπάρχει μια επιπρόσθετη χρέωση για αυτήν την υπηρεσία.