Συχνές Ερωτήσεις - FAG

Ένα USB Flash Drive είναι μια συμπαγής μονάδα μνήμης flash USB που λειτουργεί σαν ένα φορητό σκληρό δίσκο, επιτρέποντάς σας να αποθηκεύσετε και να μεταφέρετε τα πιο πολύτιμα δεδομένα του υπολογιστή σας. Μπορεί να αποθηκεύσει μεγάλες ποσότητες πληροφοριών και είναι αρκετά μικρό.

Στείλτε μας e-mail στο: info@usbprint.gr ή επικοινωνήστε μαζί μας στο 2104403460 για τους κωδικούς usb που επιθυμείτε, αναφέροντας τεμάχια και μνήμη σε GB και θα σας στείλουμε άμεσα την αναλυτική προσφορά.

Για ποσότητες έως 200 τεμάχια ο χρόνος παράδοσης είναι περίπου 12-20 ημέρες.

Για εκτύπωση με τη μέθοδο της μεταξοτυπίας ή χάραξης με Laser, μπορείτε να το στείλετε σε vector μορφή, αρχείο .eps ή .pdf.
Για εκτύπωση με τη μέθοδο της Φωτοεκτύπωσης, μπορείτε να το στείλετε αρχείο .jpg ή .png ή .tiff , σετα 300dpi στην πραγματική διάσταση (οι διαστάσεις εκτύπωσεις αναφέρονται σε κάθε κωδικό usb αναλυτικά στην ιστοσελίδα μας).

Απλά συνδέστε τη μονάδα flash USB στη θύρα USB του υπολογιστή σας ή σε άλλη συσκευή με θύρα υποδοχής USB. Ο υπολογιστής σας μπορεί να αναγνωρίσει ότι μια νέα μονάδα έχει εντοπιστεί, και θα σας ζητήσει να ανοίξετε τη μονάδα. Επιλέξτε άνοιγμα για τη νέα μονάδα δίσκου usb.
Εάν εκτελείτε τα Microsoft Windows ως λειτουργικό σύστημα, μπορείτε επίσης να δείτε το νέο δίσκο κάνοντας κλικ «Ο Υπολογιστής μου» από το μενού «Έναρξη», το οποίο απαριθμεί όλες τις μονάδες του υπολογιστή σας, συμπεριλαμβανομένης της μονάδας flash. Κάντε διπλό κλικ στη μονάδα δίσκου flash για να το ανοίξετε.
Σύρετε τα αρχεία που θέλετε να αντιγράψετε στη μονάδα flash στον φάκελο που εμφανίζεται στην οθόνη σας. Τα αρχεία σας μεταφέρονται τώρα σε USB Flash Drive σας (συνήθως άμεσα, αλλά μπορεί να πάρει λίγο περισσότερο, αν τα αρχεία είναι μεγάλα).

Μπορείτε να αποσυνδέσετε τη μονάδα flash σας ανά πάσα στιγμή, εφ ‘όσον τα αρχεία δεν διαβάζονται και δε γράφονται, στη μονάδα flash.

Χρησιμοποιούμε μόνο υψηλής ποιότητας μνήμης NAND flash από την Hynix, Samsung, Toshiba ή Micron ή Intel . Όταν έχουμε εκπληρώσει την παραγγελία σας, θα επιλέξουμε τη μάρκα μνήμης NAND με την καλύτερη απόδοση.
USB 2.0: 
 Sequential write speed range (ταχύτητα εγγραφής) = 4~10 MB/s
 Sequential read speed range (ταχύτητα ανάγνωσης) = 15~25 MB/s
USB 3.0:
Sequential write speed range (ταχύτητα εγγραφής) = 10~45 MB/s
Sequential read speed range (ταχύτητα ανάγνωσης) = 60~150 MB/s

Στείλτε μας με e-mail στο: info@usbprint.gr  τον κωδικό με τις προδιαγραφές που επιθυμείτε και το λογότυπο-στοιχεία που θέλετε να τυπωθούν πάνω στο usb σε γραμμική (vector) μορφή (αρχείο .pdf ή .eps). Στη συνέχεια θα σας στείλουμε ένα εικονικό δοκίμιο μαζί με την αναλυτική φόρμα παραγγελίας.

Η ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας είναι τα 50 τεμάχια.

To εικονικό δοκίμιο είναι ένα ηλεκτρονικό αρχείο (συνήθως .pdf), στο οποίο σας δείχνουμε πως θα τυπωθούν τα στοιχεία της εταιρείας σας, πάνω στο usb.

Tα usb συσκευάζονται χωρίς επί πλέον χρέωση, ξεχωριστά μέσα σε διαφανή σακουλάκια.  Εναλλακτικά για μεγαλύτερη προστασία ή κατόπιν αιτήματος, μέσα σε ειδικά διαμορφωμένα κουτιά.

Ένα usb flash drive με μνήμη 2GB, έχει διαθέσιμη μνήμη: 1,86GB ή 1905MB, για να αποθηκεύσει αρχεία του ο κάθε χρήστης. Το υπόλοιπο μέρος της μνήμης καταλαμβάνει το firmware λειτουργικό σύστημα του usb.
Ένα usb flash drive με μνήμη 4GB, έχει διαθέσιμη για χρήση μνήμη: 3,72GB
Ένα usb flash drive με μνήμη 8GB, έχει διαθέσιμη για χρήση μνήμη: 7,44GB
Ένα usb flash drive με μνήμη 16GB, έχει διαθέσιμη για χρήση μνήμη: 14,88GB
Ένα usb flash drive με μνήμη 32GB, έχει διαθέσιμη για χρήση μνήμη: 29,76GB
Ένα usb flash drive με μνήμη 64GB, έχει διαθέσιμη για χρήση μνήμη: 59,52GB

Ο καλύτερος τρόπος είναι να έχετε εγκαταστήσει στον υπολογιστή σας ή στη συσκευή που συνδέετε το usb, προγράμματα ασφαλείας-ανίχνευσης ιών.
Στην περίπτωση του usb flash drive, μόλις το συνδέσετε με τον υπολογιστή σας ή τη συσκευή με θύρα υποδοχής usb, θα πρέπει να δώσετε εντολή για “σάρωση για ιούς” (virus scanning) πριν τη χρήση του.